Сексът се превръща в неприятно упражнение, когато сме принудени да го правим непосредствено след края на отпуската. Даже и ако това не е годишната ни отпуска, а просто следващите 4 празнични дни, които ни предстоят от утре. Представете си веселите почивни дни - вкъщи, на морето или на чист планински въздух. През това време мислите единствено какво ще хапнете на вечеря, кое филмче да си свалите или каква нова поза да опитате. Много е приятно, но свършва и в понеделник отново сте на линия.

Точно тогава се нуждаете от настройка на чакрите, за да ви потръгнат нещата отново. В този момент най-лошото решение е да се опитате да взимате от всичко по много, само и само да изглеждате щастливи в своите и в очите на другите хора. 

Няма смисъл да се юркате. И това важи най-вече за секса. Дайте си малка почивка, защото след отпуската не е време моментално да се юрнете да се доказвате. Няма да ви провърви. Организмът не е готов за подобно изпитание. Нека първо ви потръгнат нещата в работата и в ежедневието и чак след това се правете на секс машина.

ОЩЕ НОВИНИ ТУК

TNS.bg