Всеки от нас има своите странности, но за някои хора те са се превърнали във фетиш. Някои от нещата, описани по-долу, могат направо да шокират и най-широкомислищите от нас.

Агалматофилиялюбов към манекени

maneken

Тука говорим за пластмасовите манекени, използвани по магазини за дрехи. Някои хора ги използват в леглото. Към тази графа спадат и любителите на кукли и статуи.

Урсусагалматофилиялюбов към плюшени костюми

pile

Някои хора се обличат като големи плюшени животни и търсят себеподобни. Те наричат себе си „плюшковци". Обаче държат да бъдат разграничавани от зоофилите, които имат страст към истински животни.

Партиализъмлюбов към различни части от човешкото тяло

tokcheta

Най-разпространено сред този вид фетишисти е женски крак, обут в обувка на висок ток, върху педала на газта. В момента има многобройни сайтове, предлагащи именно такива снимки.

Салирофилиялюбов към мръсното

mrusno

Някои хора предпочитат да се къпят преди секс, но не и салирофилите. За тях важи следното правило: „Колкото по-мръсно, толкова по-добре".

Парафиличен инфантилизъмлюбов към памперси

pampers

Тука трябва да зарадваме мъжката част, защото само те страдат от този вид мания. Много специалисти твърдят, че така силните мъже искат да се чувстват сигурни и защитени, като през детските си години.

Хибристофилиялюбов към престъпници

pristupnik

Ето един фетиш, който го имат само жените. Независимо за какви престъпления става въпрос, има жени, които не поглеждат един мъж, ако той не е криминално проявен.

Хематолагния: любов към пиенето на кръв

vampir

Това е фетиш, по времето на който партньорите пият кръв един от друг. Това, разбира се, става по възможно най-еротичния начин. Този вид мания се засили в последно време след нашумелите вампирски сериали и филми.

Механофилиялюбов към машинарии

кола

Тук любовта към колите придобива едни по-други измерения.

Дакрифилиялюбов към плаченето

сълзи

Може да звучи жестоко, но някои хора се възбуждат, докато гледат как някой плаче.

Акромотофилиялюбов към инвалиди

инвалид

Има хора, които си избират сексуалните партньори, само ако им липсва някой крайник.

Още новини ТУК

Източник: cbs news