Бихте ли похарчили повече от 100 бона за секс за една нощ? А споменахме ли, че става въпрос за секс с кукла? Е, явно по света има много хора, които биха го направили, защото цената за отнемане девствеността на секс куклата Валентина достига в момента умопомрачителната сума от 105 000 долара.

Бразилската компания Sexоnico, произвела играчката, пусна на търг сефтето на своята продукция за радост на всички маниаци-дефлоратори по света.

От фирмата твърдят, че Валентина не е обикновена секс кукла. "Тя има зелени очи, месести устни, гърди и тяло, което предизвиква завист у всички жени", твърдят от Sexоnico на своя уебсайт.

За нейната направа са използвани най-модерни технологии и тя се доближава максимално до истинска жена, с тази разлика, че никога няма да е уморена, да я боли глава или да е с мазна коса и раздърпан пенюар. Освен това секс куклата може да се потопи във вода без никакви последици.

Победителят в наддаването ще получи пълен "романтичен" пакет, включващ нощувка с Валентина в президентския апартамент на Swing Motel в Сао Пауло, вечеря на свещи с френско шампанско, ароматна вана с розови листенца и цифров фотоапарат за заснемане на сесията за да сподели преживяването с приятели.

Освен това, ако спечелилият търга не е от Сао Пауло, същият ще получи и двупосочен самолетен билет да мястото на срещата.

Още новини ТУК

TNS.bg