Всяка жена си има любима секс поза, която й носи най-силно удоволствие. Позите могат да разкрият немалко неща за характера на нежния пол. Ето защо представяме следните 5 най-популярни секс, разкриващи нещо повече за партньорката ви.

Мисионерска поза – успешната класика

Жени: Тя е свенлива романтичка, която очаква не просто секс, а истинска връзка. Тази поза позволява много близък контакт лице в лице и точно затова е интимна и винаги съпроводена от силни чувства.

Кучешка поза

Жени: Ако тя сама си признае, че това е любимата ѝ поза, значи имате работа с по-разкрепостена жена. Тя е страстна и определяна от мъжете като "мръсница" в най-добрия смисъл, който те влагат в тази дума.

Поза 69

Жени: Любителките на 69 са авантюристично настроени, не се притесняват нито от сексуалността си, нито от това да експериментират. Радват се, че могат не само да получат удоволствие, но и да доставят такова, както и от факта, че са правили нещо по-интересно под завивките.

Поза ездачката

Жени: Почитателките на конкретната поза са смели дами, които знаят какво искат, как точно да го получат и не губят време в чакане, а се "хвърлят смело в играта". Те са проактивни и не се срамуват от тялото си, даже напротив – харесват го и не се свенят да го показват в цялата му прелест пред избраника си.

Поза лъжичка
  
Жени: Позата "лъжички" дава възможност двамата да се наслаждават на близостта си по-дълго време, да се прегръщат и целуват (може би дори да заспят в един момент в обятията си) и като цяло да удължат акта. Дамите, които я харесват, са нежни, но и страстни, отдадени на партньора, внимателни към него и желанията му, но без да пренебрегват своите.

Още новини ТУК

TNS.bg

Източник: edna.bg