Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец ноември 2017 година. 

През ноември старото и новото ще бъдат в хармония.

Това означава, че можем да започнем да реализираме някаква по-смела идея или да се впуснем в приключение, като се опрем на вече изграденото и не губим почва под краката си, пише edna.bg

Чудесен месец за промени в професионален план.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

През ноември астрологичните влияния ще ви подкрепят силно, ако вложите енергията си в нещо ново и интересно. Може да става въпрос да реализирате идея, да започнете работа по нов делови проект или да се впуснете в някакво приключение.

Телец

През ноември темата за взаимоотношенията – най-вече брачните и интимните, но не само те – ще бъде във фокуса на вниманието на повечето от вас. При всекиго преживяванията ще бъдат различни, но най-общо казано човек, с когото поддържате близка връзка, ще направи нещо, което ще ви хвърли в размисли, а нищо чудно и да предизвика у вас душевен смут.

Близнаци

Възможно е да не започнете този месец в най-добро разположение на духа – някои от вас може да се отдадете на мрачни мисли и да се съсредоточите върху разрешаването на проблеми. Хубавото е, че има шанс положението да се промени и след 7 ноември лека-полека да започнете да излизате от дупката.

Рак

През този месец може някой да ви предизвика да проявите по-голяма смелост да отстоявате принципите си или да защитите себе си в някаква ситуация. Дори да сте хрисими и неконфликтни по принцип, възможно е сега да покажете друга своя страна, която близките ви или не познават, или която не виждат често.

Лъв

През ноември пред вас ще се открият чудесни възможности да реализирате плановете и намеренията си. За да сте в синхрон с планетните влияния, търсете начини да проявявате оригиналност, бъдете различни, намерете нови сцени, на които да изявите талантите си, търсете нови пътища да разгърнете потенциала си.  

Дева

Ноември ще бъде по-спокоен месец за вас – страстите, които ви владееха през октомври, ще поутихнат и вероятно няма да се палите от всяка чужда дума или действие както беше досега. Това не означава, че ще се възцари мир и любов, но поне ще имате шанс да вникнете по-дълбоко в проблемите, да ги анализирате и да потърсите корените им – не само що се отнася до другите хора, но и до самите вас.  

Везни

Основното, което ще ви движи през ноември, ще бъде стремежът да отстоявате собствената си позиция и да утвърждавате себе си в отношенията си с други хора. Трудно ще ви бъде да приемете нещо, което не съответства на принципите и на ценностната ви система – ще се възпротивите и ще изразите несъгласие.

Скорпион

Ноември ще бъде важен месец за вас, тъй като събитията, вашите собствени преживявания и изводите, до които ще достигнете, ще имат значение за посоката, която ще следвате през следващите месеци. Възможно е също в живота ви да започне да се заражда нещо ново.  

Стрелец

През ноември вероятно ще трябва да се заемете с някои недовършени и неприключени дела, като тук се включват не само битови и служебни въпроси, но и проблемите във взаимоотношенията. Вие сте от хората, които предпочитате да гледате на света през цветна призма, но има вероятност през този месец при някои обстоятелства да я заменяте с по-тъмна.  

Козирог

През ноември предизвикателството пред вас ще бъде да не влизате в капана на собствените си страхове. Има риск да решите, че нещо ви застрашава и, за да не ви сполети заплахата, да вложите цялата си енергия в това да направите всичко по силите си – в това число да контролирате други хора.

Водолей

Ноември може да се окаже много успешен за вас – особено в професионален план, защото една от възможностите през месеца е да реализирате някаква идея, а вие действително сте хора с много идеи – при това оригинални. Така че действайте – ще имате зелена светлина и ще получите подкрепа, стига, разбира се, тази идея все пак да е реалистична, а да не е илюзорна или отвлечена.  

Риби

През ноември възможността, която звездните влияния ще открият пред вас, е да си върнете силата в някаква житейска ситуация и да поемете контрола, който до този момент е бил в друг човек или – както сте си мислели – в съдбата.