Дейвид Духовни влезе в клиника за лекуване на зависимости, защото бил пристрастен към секса, съобщава менбг. Виж ти, това било болест!

Чудим се как се поставя диагнозата и точно колко пъти на ден е нормално.  

Тази новина провокира вестник The Examiner да събере в Топ 10 имената на най-известните „секс-маниаци“.  

Дейвид Духовни Актьорът влезе в клиника през 28 август 2008 г., за да се лекува от пристрастеност към секс. Месец по-късно стана ясно, че той й актрисата Теа Леони са пред развод. Причина били изневерите му, ама човекът се оправдава, че това било болест.        

Майкъл Дъглас През 1990 г. Дъглас се самопровъзгласи за секс маниак. След това се появи Катрин Зита-Джоунс и от тогава насам не сме чували да има проблем.  

Бил Клинтън Тук няма нужда да даваме никакви обяснения.   Чарли Шийн Той твърди, че е правил секс с 5 000 жени. Жалко, че в The Examiner не са чували за Митьо Пищова.      

Ейми Уайнхаус Тя живееше във филма „Секс, наркотици и рокендрол“.  

Канйе Уест В интервю за сп. Playboy Уест признал, че е маниак на тема порно. По-късно той започна да се оправдава, че само харесва порно, а „онези журналисти“ изопачили думите му. Само, че както се казва, тръгне ли приказката за сестра ти, ходи обяснявай, че нямаш такава...  

Антъни Кийдс Той не издава точната си бройка, но се хвали с известни завоевания като Мадона, София Копола, Шиниъд О'Конър, Хайди Клум и др.  

Роби Уилямс Известният плейбой Роби Уилямс повикал лекар по време на едно от турнетата си, защото се чувствал много изтощен. След прегледа станало ясно, че причината за изтощението му е многото секс. Наложило се да му бият инжекция с витамини, за да се посъживи малко горкият.  

Ръсел Бранд Английският комедиен актьор е пристрастен още и към алкохола, и хероина. Май секс манията му е най-малкият проблем.  

Калъм Уест Бившият модел е по-известен като гадже на Линдзи Лоън, или по-скоро бивше гадже, тъй като Линдзи го изостави, заради жена.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg