Българското либидо винаги се класифицира като 1-ва световна сила в интернет, защото родните потребители често споделят своите аматьорски клипове в мрежата, затвърждавайки половото реноме. И докато си мислихме, че поне в тази дисциплина сме на първо място, в. Монитор съобщава, че сме изпаднали на 4-то място в балканската класация по аматьорски клипове. Това означава, че научните трудове като "Митко, Миткоооо, Миткоооооо!" и "Баче Кико", са изгубили своя чар!

Разочоровани сме и от професионалната гордост в лицето на Лора Роу, която трябваше да допринесе за популяризацията, е вече по-малко гледана.  Господа, искрено сме обидени от отстъпването, защото вече знаем какво се случва, след като се закрепим на 4-то място в света.

Проучването показва, че на 3300 българи се пада по един порноклип в интернет, докато пред нас се нареждат сърбите, румънците и гърците. Статистиката е представена от "образователния сайт" tubegalore, където най-често се дава зелена светлина на аматьорските изяви. Изоставането може да бъде в следствие на липсващи кадри, които още не са събрани от лятната почивка на гларусите от Слънчев бряг. Добрата новина е, че поне водим македонците, които имат около 50 клипа в цялата мрежа - сигурно интернетът им е бавен.

Повечето клипове в интернет най-често могат да доведат до една солена глоба от 1000 до 3000 лева, както и до 2 години затвор, но все още не сме чули за нито един подобен случай, в който някой е бил наказан за подобна проява. Аматьорското порно най-често се създава за лична употреба, но евентуално свършва като акт на отмъщение. Искрено се надяваме, че ще бъдете разумни и няма да публикувате нищо повече в мрежата, защото този вид отмъщение може да се обърне срещу вас и определено не ви превръща в герой, каквото и да пишат в коментарите!

Ето български примери