Има определени неща, от които вашият мъж се нуждае, за да бъде напълно задоволен, но просто няма да си ги поиска. Затова mister.bg се е заел да ви помогне да се превърнете в Жената с главно Ж, след която той просто няма да пожелае друга.

Ето 5-те сексуални желания, които всеки мъж има:

1. Мъжете искат жена, която знае как да се възбуди сама

Жените, както знаете, се нуждаят от време за да се подготвят. Въпреки че вашия мъж може и да изгаря от желание да премине всички граници, за да ви разгорещи, едва ли би имал нещо против ако вие сама си дадете началния старт. Доста жени все още мислят, че възбуждането им е изцяло работа на мъжа, но истината е, че за да постигнете едно задоволяващо сексуално преживяване, трябва и вие да вложите някакво усилие да настроите ума си на сексуална вълна. За да развихрите либидото си, просто приложете методите, които използвате при мастурбиране. Веднъж да подкарате схемата, затворете очи и си представете горещо преживяване с вашия мъж... или дори някой друг. Напълно нормално е да помислите за друг сексуален партньор, за да се възбудите... стига да не споменавате за това на настоящия... И внимавайте да не сбъркате имената ;-)

2. Той иска сексът да е забавен

За съжаление, лудориите в реалния живот не са толкова безпроблемни като по филмите. Нещата не винаги вървят гладко по време на секса – някои пози просто не са удачни или пък може да се появи странен шум. Ако ви се случи подобна случка, то тя може окончателно да провали целия акт. Но ако успеете да се разсмеете на това, то то ще се превърне в един доста свързващ момент. Или пък басирайте се на нещо глупаво, като загубилият трябва да се отплати сексуално или изиграйте някаква игра голи в леглото и се споразумейте, падналият да изпълни едно похотливо желание на победителя. Просто се забавлявайте заедно... голи ;-)

3. Той иска намеци

Истината е, че вашите сексуални желания могат да бъдат объркващи. Ето защо, мъжете обичат, когато им показвате какво искате вместо да им излайвате заповеди. Така че, когато давате еротични инструкции, вмъкнете и малко положителна закачка. Кажете му колко добре се чувствате, когато той прави нещо или му напомнете коя тактика ви действа отрицателно. Ако той прескача любовната игра, помолете го да използва ръката си или устата си за да ви подгрее, обяснявайки че искате да удължите усещането.

4. Той иска да гледа

За мъжете, това което виждат е почти толкова добро, колкото това, което получават. Така че опитайте се да му позволите да „надникне". Изключително възбуждащо за него би било да правите секс пред огледалото. Друг начин да го възбудите зрително : Оставете малко дрехи по себе си. Понякога мъжете предпочитат да оставят и по нещо за въображението. Секси бельото е почти толкова възбуждащо колкото и голотата. Другото, което ще го докара до лудост: вие отгоре, ако сте достатъчно смела, да се докосвате сама.

5. Той иска да сте палава

Дори да сте лошо момиче по душа, пред партньора си може да имате някакви задръжки. Жените често се притесняват да показват палавата си страна във връзката си, защото не искат да развалят имиджа на „добро момиче". Но мъжете искат да видят онази ваша страна, която не се бои да махне бариерите. Но просто не искат да ви обидят като ви помолят за това. Какви „мръснишки" номера се вписват? Ами почти всичко, което ще му покаже колко харесвате секса и колко много искате да го направите с него. За да му покажете това, сграбчете дупето му по време на неговия оргазъм или леко захапете рамото му. Освен това, може да направите нещо неочаквано, като например да предложите нова поза. Просто вземете инициативата в свои ръце за разнообразие.

TNS.bg