Бивша носителка на титлата Мис Великобритания и зайче Playboy, която води борба с коварна болест, разкри ужасяващата новина, че мозъчният й тумор е неоперативен.

34-годишната Кери Паркър е бил диагностицирана с рак на мозъка през 2013 г., но след като е била подложен на операция за премахване на рака, е била изчистена през 2015 г.

Съвсем скоро, красавицата обаче разкри, че туморът й се е върнал отново и се е разпространил, което го прави неоперативен.

Кери, която е живял в имението на плейбой през 2012 г. си спомня Хю Хефнър "като дядо", и преди да започне химиотерапия, решава да търси алтернативно лечение.

Лекарите са опитали с осем седмично алтернативно лечение за 34-годишното момиче, преди тя да започне шест цикъла на химиотерапия и една година лъчетерапия, за да спаси живота си, пише Mirror.co.uk.

Така тя искала да избегне прекарването на една година в болница и загуба на кариерата си.

Досега Кери е използвала масло от канабис, докато не научила за втората си диагноза и намерила лечение в клиника в САЩ, която предлага лекарство с по-малко странични ефекти.

Чрез конкурси, набиране на средства и поставяне на къщата й на пазара, Кери успява да събере достатъчно пари за първите шест седмици на алтернативно лечение.

34-годишната моделка е претърпяла осемчасова операция за отстраняването на тумор от 4 см от мозъка й, след като е бил диагностициран през 2013 г.

Въпреки, че са и давали 13% шанс за оцеляване по това време, Кери се възстановява напълно и се връща на работа и продължава с тренировките по бойни изкуства.

Тя е бивш лабораторен техник и има черен колан по карате. През всички пет години, докато води тежката битка с рака, тя продължава да работи и тренира.

"В момента тренирам три пъти на ден и имам състезания. Искам да направя всичко през тази година и да се справя добре." - написа тя в свой пост.

Моделът управлява и Академия Кери Паркър (KPA) - едно от най-големите училища за модели в Обединеното кралство, предлагащо съвети на момичета, които желаят да станат част от модната индустрия.

След като разбрали лошата новина, момичетата от КПА организирали голяма парти-изненада, за да покажат любовта и подкрепата си, преди Кери да започне лечението си.

Кери продължава да събира пари за алтернативното си лечение чрез страница за набиране на средства във Facebook и е събрал почти половината от 6500 паунда само за 24 дни.

Превод: Trafficnews.bg