Феновете на Джеймс Бонд ще трябва да се заредят с още търпение, след като стана ясно, че за пореден път е променена датата за официалната премиера на филма. No Time To Die трябваше да излезе по кината през април, но новата дата е 8 октомври 2021г. Причината за отлагането е новият щам на коронавируса. 

Това е поредно отлагане на филма, който първо се забави заради липса на финанси, а след това се стигна до смяна на режисьорите. Даниел Крейг се контузи в началото на снимките, а коронавирусът наложи ново отлагане на филма, който беше планиран да излезе през пролетта на 2020г. Новото отлагане беше за ноември 2020г., което също беше отложено. Последната дата беше април 2021, но и тогава филмът няма да излезе. 

За момента 8 октомври 2021г. изглежда като окончателна дата и не би трябвало да има ново отлагане, но вече феновете поредицата се чудят дали въобще филмът ще излезе. Любопитно е, че "Смъртта може да почака" е готов от почти година, но няма как да бъде пуснат по кината. 

От филмовата компания Уорнър Брос обявиха, че повечето филми ще бъдат пуснати на стрийминг платформи и нямат да имат кино премиери. За Бонд обаче това няма да се случи и филмът няма да бъде пуснат в стрийминг платформа.

Филмът ще бъде последен за Даниел Крейг като Джеймс Бонд.