Администрацията на Facebook временно блокира страницата на немския писател и журналист Удо Улфкоте. Това последва, след като авторът представи в онлайн пространството новата си книга. Тя осъжда миграционната политика на Европейския съюз и разкрива нови факти за бежанската инвазия, съобщи РТ, цитирани от Актуално.

Произведение на Улфкоте се отличава с критичен поглед на актуалните събития, разкъсващи Стария континен. Според него, мълчание и цензура са основните инструменти, с които си служат медии и власти относно разкриване на престъпленията, извършени от мигранти в Европа. В интервю за РТ Удо Улфкот подчертава, че в социалните медии на Запад, въпреки декларираната свободата на словото, хиляди потребители и мнения са цензурирани.

Удо Улфкоте разкри подробности около зависимостта между властта и медиите. През 2014 година той обвини германски вестници, че се подчинени на САЩ, и посочи, че журналистическата гилдия трябва да намери начин да се измъкне от задушаващата трансантлантическа прегръдка.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg