Самолет Боинг 737 със 136 души на борда падна в река Сейнт Джеймс в щата Флорида след приземяването си, но всички оцеляха, предаде Ройтерс. 21 от пасажерите са откарани в болница, но по предварителна информация няма опасност за живота им. 


Агенцията се позовава на говорител на морската авиационна база в град Джаксънвил.  "Самолетът не е потънал. Всички на борда са живи и здрави", написа в Туитър шерифската служба на Джаксънвил. 

В самолета е имало 133 души пътници и екипаж, пътуващи от военната база Гуантанамо в Куба. Машината трябвало да кацне във военновъздушната база в Джаксънвил. Според някои източници боингът не успял да спре в края на пистата и се озовал в реката, след което започнала да потъва.

Според друга версия самолетът пропуснал пистата и се озовал във водата. На място пристигнали спасителни екипи. Телевизионни кадри показват самолета наполовина потънал в плитките води на реката. Щетите по него не са значителни.

Според телевизия Си Би Ес самолетът е на компания Маями еър. Пътниците в него са били военни от базата в Гуантанамо и техните семейства.