Бразилската полиция е арестувала мъж, който е виновен за смъртта на 39 души, предаде BBC. От полицията съобщават, че мъжът е признал вината си за престъпленията, извършени в период от три години. Мъжът е 26-годишен охранител, който се е насочвал към бездомници, жени и хомосексуалисти, пише Фокус.
От бразилската полиция съобщават, че Тиаго Енрике Гомеш да Роча, който се е приближавал към набелязаните жертви на мотоциклет и със скрито лице, е бил безчувствен, но мотивиран от ярост. Той е задържан в бразилския град Гояния от специален отряд, разследващ убийствата.
Представител на полиция, свидетел на разпита на задържания, коментира че мъжът е назовавал жертвите си с цифрите от 1 до 39. „Бяхме в шок от равнодушието му”, коментира полицаят.
Следователите съобщават, че проверяват веществените доказателства, които включват записи от камери, като са прибрали и оръжия и откраднати номера на коли от къщата на бабата на задържания. Той е разследван и за над 90 грабежа на магазини, аптеки и тото пунктове.

TrafficNews.bg