Новородени момичета близначки се възстановяват в болница във Флорида след много тъжна и странна случка, пише theracketreport.com, цитиран от Блиц. Анна Дънкан, на 37, родила момичетата след като била погребана жива от съпруга си, с когото били разделени и не искал да плаща издръжка.

Всичко започнало, когато Клайд и Марта Харис, родители на починалия Джери Харис, погребвали сина си. Тогава те чули някакви викове и плач, като на бебе. "След като ковчегът беше спуснат в гроба и покрит с пръст, всички, които бяха на погребението, хвърлиха цветя отгоре," разказва Клайд Харис. "Но тогава започнахме да чуваме тези викове, като че плачеха бебета. Но наоколо нямаше никого с малко бебе. Плачът беше съпроводен от викове на жена."

Тогава мъжът незабавно се обадил на спешния телефон, тъй като осъзнал, че звуците идват изпод земята. Веднага извикали и гробари, които да изгребат рохкавата пръст, която покривала ковчега на сина им. Извадили го, отворили и вътре открили Анна Дънкан и нейните две новородени.

Според официалния доклад, става въпрос за извратен план за убийство. Тялото на починалото момче е било разменено в последния момент с това на съпругата на директора на траурната агенция. Майкъл Дънкан решил да се отърве от жена си, като я дрогира и погребе жива. Той й дал силна доза успокоителни, които за щастие се оказали недостатъчно силни да я убият. Полицията открила тялото на Джери Харис в килера на погребалния шеф.

Анна и близначките й са в стабилно състояние и се възстановяват в местна болница. Майкъл е в ареста, наложена му е гаранция от 1 милион долара и ще отговаря за опит за умишлено убийство. Семейството на момчето успя да го погребе в последвала церемония.

TrafficNews.bg