Красавица беше убита намясто от BMW малко след като си избра и премери булчинската рокля. Ужасната трагедия се разиграла в родния й град Уляновск, където младата жена дошла от Москва. Там тя живеела заедно с годеника си Алексей. Наталия се опитала да пресече натоварен булевард, след като избрала булчинска рокля. Съвсем скоро 24-годишната красавица щяла да бъде булка.
 
В трагичния ден Наталия и нейна приятелка тръгнали да избират рокля. Обиколили няколко магазина, а вечерта, изморена, тя решила да се срещне с приятели на кафе... Те стояли от другата страна на улицата. Наталия започнала да им маха и понечила да пресече, когато върху нея връхлетяло движещо се с поне с 80 км/ч BMW.
 
Всичко станало буквално за няколко секунди. Красивата Наталия излетяла и вече лежала на земята, цялата в кръв. Оказало се, че шофьорът на BMW-то е съвсем млад – едва 22-годишен. Той и приятелите вдигнали пострадалата на ръце и опитали да й дадат първа помощ. Тя само въздъхнала три пъти и умряла, пише bloknot.ru. Някои от свидетелите се опитали да помогнат, други обаче останали в близките кафенета и започнали да правят снимки и видеа, без да се помръднат от столовете.
 
На място пристигнала и бърза помощ, но лекарите не могли да помогнат с нищо. Близките на Наташа и нейният годеник много тежко приемат трагедията, а сега им предстои най-страшното – да се простят с 24-годишното момиче. Ще я погребат с избраната булчинска рокля, която тя така и не успя да облече приживе.

Новините от Пловдив и региона гледайте в емисията на TRAFFIC TV:

Още новини ТУК

TrafficNews.bg