Известните руски комици Денис Маловичко и Елена Зуева загинаха при зверска катастрофа. Фаталният инцидент е станал вчера в близост до руския град Краснодар. Това съобщават световните медии. Звездите на руското развлекателно шоу Stand Up - Денис и Елена, пътували за концерт в Краснодар с автомобил, управляван от 60-годишен шофьор, който оцелял и е в болница, но го грози съд. Денис е любимец на руската публика, пише Блиц.

 

Той е високобразован випускник на факултета по чужди езици към Адигейския университет и човек с уникален комедиен талант и добро сърце. От 2010-а година, паралелно с телевизионните си изяви, работел и за Центъра за дистанционно образование на деца-инвалиди към Адигейската републиканска гимназия. В последните години става популярен покрай телевизионния проект Stand Up на телевизия ТНТ.

Колежката му Елена Зуева влиза в тв проекта след кастинг.  Двамата с Маловичко стават любимци на публиката и започват да изнасят самостоятелни концерти. Хиляди руснаци поднасят съболезнованията си на близките на загиналите тв звезди чрез Инстаграм. По непотвърдена информация във втората кола загиналите са трима, но тяхната самоличност още не е обявена официално.