Пен Баджли, който влезе в ролята на Дан Хъмфри в "Клюкарката", е бил насилван от фенове, призна самият той пред Daily Beast. Това е станало, когато е придобил световна слава с участието си в тийн сериала. В интервюто той подчерта, че има много негативни ефекти от славата, като например - хората да са обсебени от теб.

"Мисля, че като актьор ти ставаш обект на желание, а това е нещо, с което жените по света като цяло са свикнали малко повече. Не искам да звуча сензационно, но определено съм бил насилван, в буквалния смисъл на думата, от много хора".

Той смята, че и мъжете трябва да говорят открито за сексуалния тормоз, над който са подложени от жени, пише Teenproblem.

Пен казва, че се дразни от това, че публиката смята, че една известна личност трябва винаги да е развълнувана от вниманието, което получава, дори от маниите на феновете. Актьорът иска почитателите да знаят колко важно е личното пространство и уважаването на границите. Според него няма форма на обсесия, която да е сладка, при положение, че известната личност не се чувства удобно