Викаш Гупта, едно от големите имена в кино- и тв индустрията на Боливуд и близък приятел на трагично отишлата си актриса Пратиша Банерджи, публикува в социалната мрежа Фейсбук „кърваво писмо”, в което открито заявява, че младото момиче е убито. Той помества и снимки от аутопсията на 24-годишната звезда, на които се виждат синини и кръвонасядания.

Писмото е изпратено и до изданието „Мумбай мирър”, което е обвинено от Гупта, че доста едностранно отразява драмата с Пратиша. Към манифеста на продуцента са се присъединили с подписите си и още куп индийски звезди от сериалите: Сидхарт Шукла, Ада Хан, Леена Диас, Смита Бансал 

В документа приятелите на Пратиша заявяват, че според тях полицията е била заблудена, а медиите и обществото също, пише Блиц. И разказват своята версия за живота, любовта и проблемите на Пратиша Банерджи. 

„Ако Пратиша се е самоубила, защо лицето й е издрано и по него има синини? Те се виждаха съвсем ясно върху тялото й. Всички говорят, че уж се е обесила, а медиите в Индия твърдят, че става дума за злополучна любов между нея и Рахул Радж Синк. По време на кремирането и ритуала, който го предхождаше, ясно се виждаха синините по лицето й. Това са синини, които се получават, когато си ударен по носа и бузите. Едва сега можем да ги видим и да ги снимаме.

Информирахме всички за белезите по лицето й, за късния нощен пост, когото е изпратила, преди да бъде намерена мъртва, когато е молела за помощ, да бъде измъкната от тази връзка, за съобщението, което е изпратила на Камай Пенджаби, жена, с която Рахул й изневеряваше. Искахме отговор откъде са следите на лицето, ако се е обесила. Това не беше щастлива връзка, както те я представят. Едно щастливо момиче не решава да се самоубие“, твърдят Гупта и компания, оповестявайки снимките на самоубилата се звезда.

Още новини ТУК