Баща на две момчета на възраст 11 и 13 години е изнасилвал куче, за да задоволи сексуалните си желания. Жалбата в полицията е направена от проститутка, на която също плащал. Срещу същия е образувано следствие за системно изнасилване на животно. Според показанията си младата жена не издържала на гледката, как всеки път по време на среща клиента й системно изнасилвал 9-месечен питбул. 

Всеки път той  притискал главата на животното и използвал вибратори върху тялото му, пише newsbg.eu. Жената не издържала и се обадила на доброволческа организация за защита на животните в Гърция. В показанията си същата твърди, че всеки път, когато я викал на среща, влизал в клетката, където е вързано кучето, раса blue nose и го изнасилвал.

За зловещия инцидент е информират ресорния Прокурор за животни Петрула Макри, която е издала разпорежсане за временно изземване на кучето, докато тече разследването. Първоначалният преглед на кучето извършен от ветеринар от разстояние 10 метра, не е показал нищо, затова прокурорът е наредил втори преглед от друг ветеринар.

Новините от Пловдив и региона гледайте тук:

Още новини ТУК

TrafficNews.bg