Американският актьор Брад Пит внесе в съда молба за предоставяне на равни права върху 6-те деца на него и съпругата му Анджелина Джоли, с която е в развод, съобщи изданието People. В момента децата живеят заедно с майка си. „Анджелина е концентрирана само върху тях. Тя отмени всичко останало – работата, всичко. Тя всеки ден прекарва у дома, подкрепя ги, помага им с домашните за училище. При това тя няма голям брой помощнички“, разкри за изданието източник, близък до семейството, пише БГНЕС.

Припомняме, че на 19 септември Джоли подаде молба за развод с Пит. Тази си стъпка тя обясни с непримиримите си разногласия с Пит и недоволството си от това как той се справя с бащинските си задължения. По данни на медиите седмица по-рано е станала свада в частния им самолет, при която Брад Пит започнал да оскърбява децата си и ударил Мадокс.

Предполага се, че Пит е бил пиян. Впоследствие актьорът доброволно даде кръвни проби за алкохол и наркотици, резултатите ляха отрицателни. 52-годишният Пит и 41-годишната Джоли имат връзка от 2005 година, а минаха под венчило на 23 август 2014 година. Те имат три свои, биологични деца – дъщерята Шайло и близнаците Нокс и Вивиен. Отглеждат също и три осиновени деца – камбоджанеца Мадокс, виетнамеца Пакс и етиопката Захара.

TrafficNews.bg