29-годишен баща от Америка извърши най-лошото от страх, че няма да бъде добър баща. Първо извел сина си на разходка в парка, а после го изложил на смъртоносна опасност. Натан Уитцел се страхувал, че няма да бъде добър баща. Младият мъж се притеснявал, че няма да успее да се справи с възпитанието на момченцето си. Страдал от депресия и накрая се решил на най-страшното – да убие детето си. Натан измислил и как да прикрие престъплението си така, че да изглежда нещастен случай.
 
Първо извел 2-годишното момченце в парка да си поиграе. След това го качил в колата си, сложил си колана, но не и този на детето и започнал да търси място, където да блъсне автомобила. Свидетели дори твърдят, че ударил момченцето няколко пъти с юмрук в лицето. Накрая подкарал колата и я блъснал с висока скорост в дърво.
 
Когато полицаите дошли на място, Натан изпитал угризения на съвестта и признал какво е извършил. За щастие момченцето успяло да преживее ужасяващия опит на баща му да го убие. То било закарано в болница, където лекарите спасили живота му.
 
Засега е в гипс и ще минат поне два месеца, преди да проходи.


 
Майката на момченцето заявила, че не може да разбере поведението на приятеля си, който до този момент се грижел много добре за детето. „Не мога да разбера как Натан е могъл да извърши всичко това, надявам се момченцето ми бързо да се оправи, много хора се молят за нас”, казва Нанси Лопес.

Превод: Блиц

Още новини ТУК

TrafficNews.bg