Дуейн Джонсън - Скалата няма нужда от представяне. В момента той е един от най-популярните холивудски актьори.

Джонсън е вдъхновение за мнозина, тъй като е лоялен към своите фенове и често проявява лично отношение към тях. Достатъчно е да посетите акаунтите в социалните мрежи, за да усетите какво влияние оказва.

Как Скалата постигна това, което е днес? Тези 10 странни правила, които следва, ще му носят още позитиви и за в бъдеще.

10. Той спазва стриктен режим на сън

Успелите хора имат специфични режими на сън. В това има смисъл, когато имаш списък от задачи, дълъг колкото ръката ти, спането е само загуба на време. Скалата е един от хората, които спят между 3 и 5 часа на нощ.

Той казва: Основното нещо в режима ми е, че трябва да се събудя преди изгрев слънце. Имам два часа насаме, докато другите станат. Къщата е тиха.

Джонсън посвещава сутрините си на планиране на деня, медитация и тренировки.

9. Той има шантав режим на трениране

Скалата е олицетворение на солидните тренировки. Той е бивш колежански футболист и полупенсиониран професионален състезател по вдигане на тежести.

Знае как да спазва убийствени режими на трениране. Само така може да поддържа мускулатурата си.

8. Скалата спазва убийствена диета

Всеки, който се вълнува от фитнес, знае колко важен е протеинът за трупането на мускули. Скалата е извел тази тема на съвършено ново ниво. За да поддържа уникалната си визия, той консумира над 5000 калории на ден.

Храненията са над 7 и включват риба треска, яйца, пържоли, пилешко месо, зеленчуци и картофи.

Любопитен факт: за една година Скалата изяжда около 330 килограма риба треска. Това е много риба!

7. Той поставя публиката на първо място

Скалата винаги е вярвал, че публиката е в центъра на успеха. Преди години той казва: Научих, че най-важната връзка, която мога да изградя в бизнеса, е с публиката.

Оттогава насетне Джонсън се стреми редовно да изразява своята благодарност към аудиторията.

6. Той вярва, че е нормално да променяме мечтите си

Всеки успял човек се е провалял на моменти. Скалата не прави изключение. Преди време споделя, че отпадането на възможността да играе в Канадската футболна лига е бил краят на една негова мечта.

Връща се у дома с няколко долара в джоба. Въпреки това остава оптимист и казва на почитателите си: в такива моменти трябва да станете. Трябва да имате вяра, че понякога нещо, което сте искали да се случи, е най-доброто нещо, което не се е случило.

5. Той вярва в постоянството

В колко филма се е снимал Дуейн Джонсън? Отговорът към днешна дата е 104. В някои от тях просто се появява. Въпреки това с времето ролите му стават все по-големи. Ключът към успеха? Постоянство.

4. Скалата вярва, че светът не ти дължи нищо

Понякога думите му са остри. Не си поплюва. Казва: Кръв, пот и уважение. Първите ги даваш, последното го печелиш. Независимо дали сменяш професионалното си поприще или пробваш да започнеш своята работа-мечта, работи толкова здраво, че хората да го забелязват.

И допълва: Направи всичко, което потенциалът ти позволява!

3. Възползвай се от всеки шанс

Можете да седите удобно облегнати и да наблюдавате как мечтите ви се отдалечават. Всеки шанс, който ви се удаде, за да се приближите до целта ви, е страхотна възможност.

Скалата: Когато застанете на вратата на някоя възможност, не чукайте. Строшете я, усмихнете си и се представете. Щом влезете, извлечете максимума от момента и го направете със страст.

2. Той не вярва, че има тайни на успеха

Когато го питат кои са трите компонента на успеха, Скалата казва: Няма тайни. Бъдете скромни. Бъдете гладни. И винаги бъдете най-отдадените на работата в стаята.

1. Дуейн Джонсън вярва във визуализирането на целите

Той вярва в рефлексията. Единственият начин да постигнете успех е като помислите върху миналото си и се загледате в бъдещето. Скалата казва: Помислете за преди 5 години.

Къде сте сега? Помислете къде ще сте след 5 години. Какво искате да постигнете? Бъдете неудържими.

Източник: Profit.bg