Цветелина Янева със сигурност може да бъде обявена за модна икона, която вдъхновява. Само преди ден, изпълнителката зарадва меломаните с хитово зимно парче, озаглавено "Ангелът". 

Ефектното видео, дело на режисьора Николай Нанков, вече се радва на половин милион гледания, а феновете твърдят, че могат да го гледат отново и отново без да им омръзне. Текстът на песента и интересната мелодия, пък са създадени от Анастасия Мавродиева.

Във клипа на песента "Ангелът", звездата на Пайнер сменя цели 8 различни аутфита, всички вдъхновени от космоса. 

Дрехите са в бяло, черно, бежово, зелено и сребристо, а металически блясък има почти навсякъде. Галактически щампи, диамантени обеци, прозрачни и светещи очила, също са част от космическата визия на Цветелина Янева. 

Нещото, което ги обединява е загадъчността и трансформацията, които са заложени в дизайна на дрехите, съчетани с женствеността, която излъчва Цвети Янева. 

На повечето кадри блондинката позира пред камерата с ултра дълга опашка, а на други е с прическа тип "мокър ефект".  

Самият видеоклип също е много интересен, като в него главно е заложено на различни светлинни ефекти. 

Това определено не е първият път, в който изпълнителката събира комплименти за визията си. Известно е, че сред любимите й марки са Шанел и Диор и голяма част от тоалетите в гардероба й са именно на тези модни марки. 

Цветелина Янева - цялата в "Шанел" на розовото езеро в ИспанияНовото видео на звездата е заснето на известните розово-сини апартаментни комплекси La Muralla Roja в Калпе

Най-вероятно, певицата ще представи “Ангелът“ и в зала “Колодрума“ в Пловдив на 3 декември.