Известният моден дизайнер от дуото Dolce & Gabbana Стефано Габана публикува снимка на Николета Лозанова и дъщеря ѝ Никол Божинова.

Плеймейтката наскоро отпразнува подобаващо 7-ия рожден ден на дъщеря си с пищно парти в столичен клуб, а двете с Никол бяха облечени с рокли в еднакъв десен, но с различна кройка. Тоалетите са на италианския бранд Dolce & Gabbana. Докато роклята на Николета бе с презрамки и вталена, а от кръста надолу бе клоширана, на малката Никол тоалетът бе с буфан ръкав и висока талия - модел типичен за детските рокли, пише Dir.bg.

Преди дни Николета сподели серия кадри от рождения ден на Никол, преминал с огромна 4-етажна торта, екзотични животни и с песните на близначките Влади и Алекс. С приказната декорация Николета искала да покаже на дъщеря си, че чудесата не са мираж.

Тоалетите обаче не бяха единственото общо между двете дами - майка и дъщеря. Свикнали сме обичайно да виждаме Николета солиднo гримирана, но за 7-годишната Никол едва ли някой е очаквал подобно нещо. Върху детската ѝ кожа намесата бе значително по-малка, отколкото при майка ѝ, но все пак гримът бе забележим.

Рожден ден като приказка! Ни Ло зарадва дъщеря си с парти в стил "Алиса в страната на чудесата"Алекс и Влади бяха специалните гости на празника на малката Никол Божинова