Според западните медии певицата Адел все още не е свикнала с новата си фигура и се чувства неловко поради внезапна загуба на тегло. Припомняме, че преди няколко месеца 32-годишната певица загуби 45 кг за кратко време.

„Приятелите и почитателите на Адел я затрупаха с комплименти и тя е много объркана от това внимание. Въпреки че Адел сега изглежда по-добре от всякога, тя все още е невероятно стеснителна от външния си вид “, споделя близък до обкръжението на певицата. „Понякога й е трудно да повярва, че изглежда толкова добре.“ Адел казва, че все още не е свикнала с новото си отражение в огледалото. "

Според близки до певицата, пазаруването помага на Адел да се справи със стреса: „Тя харчи много пари за нови тоалети! Сякаш наваксва и харчи хиляди долари за новия си гардероб. "

За борбата с килограмите, Адел се подложи на специална диета, в комбинация с активна физическа активност. „Напоследък Адел все повече се грижи за здравето си. Сутрин тя ходи на тренировки и се опитва да остане активна през целия ден ”, казва инсайдърът.

Певицата е отказала и чай със захар, алкохол, цигари, кофеин и пикантна храна. Сеансите с хипноза й помогнаха да промени хранителните си навици (Адел прекрати пушенето с помощта на хипнотерапия) и, колкото и да е странно, заедно със съпруга си 46-годишният бизнесмен Саймън Конечки.

"В един момент Адел спря да се смее и стана отшелник. Тя започна да седи вкъщи дълго време, да яде нездравословна храна и да гледа телевизия. Имах чувството, че е остаряла преждевременно “, каза близък приятел на певицата.

Припомняме, че раздялата на Адел и съпруга й стана известна през април миналата година. Двамата бяха заедно осем години и отгледаха седемгодишния си син Анджело. Сега певицата се наслаждава на нов етап от живота си.

Всичко за диетата, с която Адел свали 45 килограмаИзвестната певица спазва стриктна програма вече 4 години