Съвсем наскоро Адел излезе на партито за Оскарите 2020 в компанията на Бионсе и Джей Z. Певицата бе избрала тоалет в леопардов принт, което подтикна мнозина в социалните мрежи да забележат още по-изваяната й физика.

Към момента, Адел вече е загубила цели 45 килограма, следвайки хранителна програма през последните четири години. 

„Адел имаше много проблеми с увереността, самочувствието и постоянен страх да не бъде съдена. Тя вече започна да се гордее с това, което е постигнала. Щастливо момиче е и прегръща живота си" - споделят нейни приятели. 

Твърди се, че отслабването на Адел е вдъхновено от нейния син. 31-годишната изпълнителка не крие диетата и тренировките, благодарение, на които отслабването и е повече от забележимо. 

Как Адел отслабна?

Твърди се, че Адел е използвала редица методи за отслабване, но въпреки това не е говорила лично за тях до момента. Периодичното гладуване, зелените сокове и хранителните режими с много ниско съдържание на калории са причината за новата й стройна фигура.

Адел приема 1000 на ден, за да отслабне, и пие по една чаша зелен сок на ден. Въпреки това, експерти предупреждават, че тази екстремна диета не е подходяща за всеки.

Упражнения: 

Според Us Weekly, певицата е наела личен треньор и сега тренира "три пъти седмично", като прави 60-минутни сесии на кардио тренировки, силови и въжета.

"Тя наистина иска да бъде здрава и да даде добър пример за сина си", каза източник пред списанието. "По-фокусирана върху това да се чувствате добре и ползите за здравето, отколкото отслабването."

Адел практикува и пилатес. Тази тренировка отдавна е любима за отслабване на знаменитостите катоГуинет Полтроу, Кортни Кардашиян, Наоми Кембъл и херцогинята Меган Маркъл.

Диета: 

Що се отнася до диетата й, тя носи името Сиртуин диета. При нея се приема храна богата на сиртуини и помага да свалите до 3 кг седмично.

 Веществото спомага образуването на ензими, които засилват метаболизма и ускоряват изгарянето на калории. Освен това има свойството да възпира различните възпалителни процеси и да предпазва клетките на тялото.

Създателите на диетата гарантират нейния успех. Най-хубавото в нея е, че не изключва, а насърчава консумацията на черен шоколад, кафе и червено вино - продукти, отричани в почти всяка диета. Ако и вие искате да отслабнете и обичате тези храни, то това е режимът за вас.

Казват, че диетата включва здравословни, нискокалорични храни и много протеинови, плодови и зелени сокове.

Подобно на всички диети, трудността на диетата Sirtfood означава, че е най-добре да се насърчава като метод за краткосрочни, по-малки загуби на тегло, а не за дългосрочна диета - затова се консултирайте с вашия лекар преди да го предприемате.

Има много продукти с подобни свойства. Ето кои са те:

Цитрусови плодове, ябълки, боровинки, целина, зеле, лук, рукола;

Магданоз, куркума;

Зелен чай, неподсладено черно кафе, червено вино;

Черен шоколад с минимум 75% какао, ядки, зехтин, елда, сьомга.

Диетата не изключва задължително месото, въпреки че то не влиза в същата група храни. Правилото обаче е то винаги да се приема в комбинация с посочените храни. Те в никакъв случай не трябва да липсват на трапезата.

Диетата следва едно основно правило. В първите три дни от седмицата се приемат 1000 калории. Позволени са 3 смутита и едно хранене, приготвено от храните в списъка. От четвъртия до последния ден от седмицата се приемат по 1 500 калории. Основните хранения се увеличават до 2, а смутитата стават 2.

Хранителният режим е подходящ за всички, дори за хора с физически натоварена професия. Диетата е тествана върху различни групи от хора. Всеки от тях е загубил по средно 3 кг от теглото си за 7 дни.