Момичета, обичате ли да експериментирате? Днес съм ви подготвила три ежедневни визии, с които съм сигурна, че няма как да не бъдете забелязани и неотразими. И трите са удобни, ефектни и изключително трендови. Снимките са направени през телефон за да стоят максимално естествени.

 

Първата визия е с любимият ми леопардов принт, изключително актулен този сезон. Интересното при него е спортното долнище съчетано със спорнотно - елегантно сако. Тази зима такъв вид облекла са изключително модерно , освен това и много удобни. Съчетах комплекта с бежови обувки  на висок ток, но като цяло е подходящ и за актуалните кубинки за сезон. Освен това е подходящ да се носи както по отделно, така и заедно!

Препоръчвам през деня да сте със спортното  долнище, кубинки и кожено яке. А вечерта да сте на висок ток заедно със леопардовото сако. Марката е Rinascimento , цената на сакото е 220лв,а на спортното долнище 180лв.

Втората визия е свободна рокля, която може да се съчетае с широк колан на кръста. Роклята е от финна вълна, изключително ефектно и удобно решение за ежедневната ви визия. Обожавам такъв тип рокля поради няколко причини. Освен, че е изключително удобно , стои много женствено и същевременно много стилно. Марката е Maryley, а цената е 230лв.


Последната ми визия е тип Кари Брадшоу. Любимката на редица поколения от хитовия сериал. Стилът е градски момичета, съчетанието е пола от ефектна еко кожа, тип френска дължина , съчетана с овърсайз пуловер на дупки. Обърнете внимание на цветовете! Уауу! Много смело! Да бъдете смели! Това е червен пуловер съчетан с пола цвят вишна! Харесвам такива комбинации! И двете са на италианската марка Angela Mele Milano и двете са по 140лв.


Надявам се, че съм ви била полезна!

*Съветите на една млада дама, добре позната от телевизонния екран, ще ви накарат да се почувствате добре в кожата си и да направят ежедневието ви по-красиво. Тя ще ви покаже как да експериментирате с материи, цветове и обеми, как да се чувствате женствена и в скъсани дънки и в слим пола.  Вашият гид в света на модата ще бъде Лиляна Ангелова. Тя и популярната фотографка Мануела Стаменова са авторите на лайф - стайл рубриката "L.A. Style Compass" в TrafficNews.bgкоято ще е вашия пътеводител в света на модата.