Момичетa, искате ли да сте модерни през ежедневието и да се чувствате удобно в "кожата" си? Tо тогава този материал е за вас!

В предните ми материали съм ви показала, че изключителен тренд са спортните долнища. Днешният ми вариант е много удобен, практичен, а и няма как да остане незабелязан. Бродерията на него е тематична с рози и кореспондира с камуфлажната парка, с която съм го съчетала. Наскоро бях в Италия, както се казва - в меката на модата, и смея да твърдя, че този сет е изключително модерен. Перфектното и удобно решение за вашето ежедневие.
Спортното долнище и парката са на Rinascimento и са в среден ценови диапазон. Парката може да се носи самостоятелно, както и с изчистен модел блуза или риза.
Другата визия, която съм ви подготвила е малката черна рокля, която всяка уважаваща себе си дама, трябва да притежава. В случая моята е доста практична, поради няколко причини. Първо, защото е от трико и е подходяща за ежедневието,а моделът и е слим, съчетан с актуалната бродерия от
рози и предразполага за вечерта.  Аз съм я комбинирала с любимите ми кубинки този сезон,  перфектно решение за деня. А ако я съчетаете с висок черен ток, ще бъдете наистна неотразима вечерта. Кройката на роклята подчертава фигурата и вашата женственост. Френската и дължина е елегантно решение и подхожда на почти всички фигури. Моделът е на италианската марка Rinascimento.
Днешните ми предложения са с 30% отстъпка, като цените им са -  рокля 160лв, спортния панталон 100лв, а парката 170лв. Може да ги намерите в магазин "She" .
Мили дами, през ежедневието дрехите трябва да са удобни и комфортни. Носете това, което е подходящо за фигурата ви, а не това, което е модерно! Един моден съвет  :))




*Съветите на една млада дама, добре позната от телевизонния екран, ще ви накарат да се почувствате добре в кожата си и да направят ежедневието ви по-красиво. Тя ще ви покаже как да експериментирате с материи, цветове и обеми, как да се чувствате женствена и в скъсани дънки и в слим пола.  Вашият гид в света на модата ще бъде Лиляна Ангелова. Тя и популярната фотографка Мануела Стаменова са авторите на лайф - стайл рубриката "L.A. Style Compass" в TrafficNews.bgкоято ще е вашия пътеводител в света на модата.