Здравейте приятели, днес съм ви подготвила няколко модела на прохождаща българска модна марка. Това, което ми хареса в моделите на дрехите са тяхното удобство и цветните десени. Не харесвам тенденцията, през зимата да се носи предимно черно. 

Напротив! Тази зима ще бъде много цветна, преобладаващите цветове ще са в червеното и неговите разновидности, както и любимият ми леопардов принт.

Освен това препоръчвам в гардеробът на всяка жена да има поне по няколко вида ризи. Тази удобно дреха може да  е подходяща  както за вечер с приятели, така и за деловото ежедневие в офиса. 

Бъдете цветна! По този начин ще се чувствате стилна, красива и успешна!

Фотограф: Мануела Стаменова

*Съветите на една млада дама, добре позната от телевизонния екран, ще ви накарат да се почувствате добре в кожата си и да направят ежедневието ви по-красиво. Тя ще ви покаже как да експериментирате с материи, цветове и обеми, как да се чувствате женствена и в скъсани дънки и в слим пола.  Вашият гид в света на модата ще бъде Лиляна Ангелова. Тя и популярната фотографка Мануела Стаменова са авторите на лайф - стайл рубриката "L.A. Style Compass" в TrafficNews.bgкоято ще е вашия пътеводител в света на модата.