Здравейте приятели! Тази седмица съм ви подготвила няколко визии свързани със задължителният аксесоар тази зима, а именно любимите ми колиета. Предлагането е доста разнообразно и има все по -голям избор от ефектни по - ефектни.

Истината е , че между тях има и доста некачествени. Аз лично смятам, че за бижута не може да се прави компромис.  За това заложих на малко по - скъп вариант, но съм сигурна, че с тях имам търсения от мен ефект. Бижутата са ръчно правени и са на водеща българска марка.

Важното при този тип колиета е да се знае, че те сами по себе си са достатъчни като акцент. За това не препоръчвам да се съчетават с други аксесоари като гривни или обици.

 

 

Чернито колие е изработено от текстил и цветни кристали, които коресподират на цялостната ми изчистена визия. Аутфитът ми се състои от потник в актуалните за сезона черен плюш и клин от винил. Потник 20лв от HM, клин 110лв от Rinashimento и колие 400лв от IskraArt.

Светлото колие тип чокър е едно нестандартно, но изключително трендово решение. За да бъдете неотразими и впечатляващи аз ви препоръчвам този вариант. То също е съставено от текстил и кристали и само по себе си е голям акцент на цялостната визия. Аутфитът ми е доста провокативен и според мен доста ефектен. Съчетала съм черно бюстие бродирано с черни пайети, отново с клин винил. Цена бюстие 30лв от HM, клин 110лв от Rinashimento , колие 680лв  от Iskraart.

*Съветите на една млада дама, добре позната от телевизонния екран, ще ви накарат да се почувствате добре в кожата си и да направят ежедневието ви по-красиво. Тя ще ви покаже как да експериментирате с материи, цветове и обеми, как да се чувствате женствена и в скъсани дънки и в слим пола.  Вашият гид в света на модата е Лиляна Ангелова. Тя и популярната фотографка Мануела Стаменова са авторите на лайф - стайл рубриката "L.A. Style Compass" в TrafficNews.bgкоято ще е вашия пътеводител в света на модата.