Джулиана Гани отново изненада с нова визия. Напоследък тя все по-често обича да експериментира, а фенове забелязват, че любовта с Илиян се отразя все по-добре на външния й вид. 

Днес, тя зарадва последователите си за добро утро с интересна афро прическа, а своите къдрички определи като нудъли. "Добро утро, скъпи мои! Как сте днес? Аз отново съм с нудълите и съм готова за снимки!" - пише блондинката към поста си.

За тези от вас, които не знаят, нудълите, които често биват наричани и оризови спагети, са азиатско тестено изделие, произвеждано от варено тесто. 

Явно пловдивчанката така се е запалила по режимите и здравословното хранене, които прилага заедно с половинката си Илиян Найденов, че дори косите си вижда като... оризови спагети. Да не забравяме, че съвсем наскоро блондинката направи заключението, че сезонът на дините вече е изтъркан, и че вече е сезонът на доматите, позирайки с два големи розови домата.

Джулиана Гани: Сезонът на дините се изтърка, вече е сезонът на доматите!Тя и половинката й Илиян Найденов разпускат на бийч бар в Слънчака, където събират тен, пушейки екзотични наргилета

Двойката определено се е запалила по спорта и здравословния начин на живот и им личи. Двамата са в топ форма за лятото и изглеждат заредени с енергия. 

Почти всеки ден Джулката и Илиян окупирват плажовете на морето или басейните около града, а в събота се отдадоха на разходка до Бачковския манастир, като запечатаха момента със сладки снимки.