Пловдивчанката Джулиана Гани вече се е отдала на летни забавления, плажуване и събиране на бронзов загар. Всеки ден, изкусителката не пропуска да зарадва последователите си с някой горещ кадър от плажа. 

Към днешната публикация тя добави и известна доза хумор. Държейки голям розов домат на нивото на гърдите си, Мис Силикон написа: ,,Сезонът на дините “се изтърка. Вече е ,,сезонът на доматите”.

В момента, тя и половинката й Илиян Найденов са на един от най-посещаваните бг курорти - Слънчев бряг, а любимият им бийч бар е Джани бийч, където прекарват голяма част от времето си, пушейки екзотични наргилета. 

В момента, плажът е изключително популярен сред хайлайф обществото - палми, морски деликатеси, колоритни танцьорки и луксозни шезлонги са само част от нещата, които предлага мястото. 

Всеки от кадрите, които Джулката добавя към профила си, е горещ и провокативен - типично в неин стил. Блондинката позира облечена със секси бански, в актуален принт, и показва атлетични форми, с които събира мъжките погледи. 

Изваяното тяло на пловдивчанката е резултат от изморителни и редовни тренировки във фитнес залата и спазване на хранителен режим, изготвен от половинката й Илиян. 

Двамата не спират да показват любовта си един към друг, а техните фенове очакват дата за сватбата, особено след като Гани вече е официално разведена с бившия си мъж - Станимир.