Възможно ли е холивудският актьор Били Портър да копира стила на нашия Азис? Това е един въпрос, който със сигрност си задават феновете на Краля на фолка, който за втори път нанесе моден удар срещу холивудската звезда. Колкото и странно да ви се струва, екстравагантните визии на Азис се раждат първо в неговата глава и чак тогава стигат до червения килим. 

Поредно доказателство за това е, колаж, който българинът публикува днес в своя Инстаграм профил. Чрез него, той се похвали пред своите последователи в социалните мрежи, че още през лятото на 2019 година е носил скандалния син костюм, с който Били Портър се появи на наградите "Грами" само преди ден. 

Вглеждайки се по детайлно, констатираме някои разлики в облеклото на единия и на другия. Костюмът на Азис е в наситено син цвят, без отблясъци, а този на Били Портър клони по-скоро към тюркоазеното и е обсипан с блестящи частици и камъни. Шапките им също не са досущ еднакви - нашенецът е избрал шапка в сребристо, а тази на холивудския актьор е в същия нюанс като тоалета му. Падащи ресни, обаче има и при двамата. 

Модната идея, обаче е почти идентична, така че... аплодисменти за Азис! Нюхът му към дизайнерските решения за пореден път изпревари Холивуд. 

Припомняме, че през изминалата година Азис ни изненада и с друг подобен колаж, отново с Били Портър. Тук обаче разликата не е няколко месеца, а цели 16 години

През 2003 година певецът облече дълга черна рокля, а г-н Портър се появи с рокля едва през февруари 2019 година за звездната нощ на Оскарите.

Мъже в рокли - НАЧАЛОТО! Азис изпревари Били Портър с 16 години СНИМКАНашенецът облече дълга черна рокля през 2003, а актьора Портър в звездната нощ на Оскарите 2019