След като Светлана Гущерова изпревари Кайли Дженър и засне фотосесия с розов воал три години преди световната знаменитост, днес Азис ни изненада с подобен колаж. 

Става въпрос за разлика от цели 16 години, когато нашенецът облече дълга черна рокля и изпревари актьорът Били Портър, който се появи с рокля в звездната нощ на Оскарите.

Точно през 2003 година кралят на поп-фолка гостува на известно предаване, в което накара всички да заговорят за екстравагантната му визия. Тогава той още е с бяло руса коса, мигли и гримове, но все със същия неземен глас, който успя да го изкачи на върха. 

Сензация на "Оскарите" 2019, пък стана Били Портър. Той мина по червения килим в кадифен фрак, който в долната част се разкроява в огромна рокля.

Азис не пропусна да направи сравнение и да отбележи, че неговата идея е била първенец. Колажът събра близо 3000 лайка за 1 час в Инстаграм и 900 лайка във Фейсбук, както и куп коментари от негови почитатели. 

Припомняме, че три години след като плеймейтката Светлана Василева засне фотосесия с розов воал, световноизвестната знаменитост от фамилия Кардашиян Кайли Дженър качи снимки в личния си Instagram кадри от последната си фотосесия на която е с воал, досущ като този на Светлана. Хитовият фризьор, който е и верен приятел на българската моделка пусна колаж със снимките на двете знаменитости и не пропусна да спомене, че идеята за визията й всъщност е била негова. 

Светлана Гущерова изпревари сестрата на Ким Кардашиян СНИМКИМоделката е била с розов воал три години преди Кайли Дженър