Реал Мадрид и adidas днес представиха новия екип на „Белия балет“ за сезон 2015/16."Само съвършенството се брои" гласи мотото. При титулярната фланелка традиционното бяло е комбинирано със сребърно сиво. От вътрешната страна в зоната на врата е изписано кредото на кралския клуб: "Hala Madrid y nada mas"( от исп. език - Напред, Мадрид, и нищо повече!). Двете логота- на Кралския клуб и adidas също са в сив цвят, разположени съответно от лявата и дясната страна в горната част на тениската.

Шортите и гетите отново са бели със сиви райета в тон с тениската. Вратарският екип е черен със сиви ленти. Вторият екип на "лос бланкос" е в сиво, символизиращо цвета на трофеите. Лентите по ръкавите са в зелен цвят.

 

"Когато си най-добрият клуб в света, това, което те кара да растеш, не са другите отбори, а борбата със самия себе си. Целта е преследването на съвършенство. Съвършенство в играта, поведението, играчите… Защото, когато си бил победител толкова много пъти, знаеш, че следващата ти победа трябва да е за достигане на съвършенство", гласи рекламата на новите екипи.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg