Всичко свърши! Последните надежди за класиране на бараж за Евро 2016 се изпариха напълно за България след изключително слаб и безидеен двубой с Норвегия на “Васил Левски". Момчетата на Ивайло Петев отстъпиха напълно заслужено с 0:1 от прекия си конкурент за третото място в група "Н" и след две загуби от скандинавците в директните двубои поредното европейско първенство ще бъде гледано отново по телевизията от родните футболисти, пише sportal.bg.

Единственото попадение реализира Форен в 57-ата минута, а около 12 000 фенове на “лъвовете” изпратиха с бурни освирквания и скандирания ”Оставка” играчите и ръководството на БФС. "Лъвовете" останаха на четвърто място с актив от осем точки, а в оставащите три кръга гостуват на Италия и Хърватия и приемат Азербайджан.

Норвегия пък с днешната победа вече има 13 точки и момчета на Хегмо мечтаят за нещо голямо, тъй като изостават само на две точки от лидерите Италия и Хърватия. След три дни в Осло пък скандинавците приемат "шахматистите", които ги очаква и наказание (б.а. с отнемане на точка заради свастика на терена срещу "адзурите" в Сплит).

Още новини ТУК

TrafficNews.bg