Звездата на Португалия Кристиано Роналдо даде знак, че напрежението след критиките му идва в повече. Португалецът се замеси в инцидент с журналист от страната си в часовете преди решителния мач с Унгария от група "F" на Евро 2016.

Репортерът заяви на микрофона, че Роналдо се разхожда заедно с Рикардо Куарешма, след което насочи микрофона си към нападателя с въпроса:"Роналдо, подготвен ли си за днешния мач?". Трикратният носител на "Златната топка" не отговори нищо, а вместо това измъкна микрофона от ръката на журналиста и го хвърли в езерото, покрай което се разхождаше.

Впоследствие репортерът беше изместен от охраната, с която Роналдо и съотборникът му се разхождаха покрай хотела си в Лион.

Журналистът е от CM TV, с която Роналдо имаше препекания още преди две години. Тогава футболистът отказа да отговаря на въпросите на телевизията по време на пресконференция.

Португалците записаха равенства в двата си досегашни мача. Те се нуждаят от победа или ново равенство тази вечер, за да продължат в осминафиналите. При 0:0 с Австрия Роналдо изпусна дузпа.

По материал на dnevnik.bg