Състоянието на Цветелина Стоянова е много тежко”, обясни президентът на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева пред Нова. 

„Намира се още в рискова част за нея. Организмът на Цвети се бори с много тежките травми, които има. Лекарите правят всичко по силите им. Единственото, което остава е да се молим непрекъснато и всеки ден и да е в мислите ни с хубави пожелания за това тя да се пребори”, каза още Раев

Коментарът е само ден след като ансамбълът ни грабна златните медали на пет ленти в турнира от Световната купа в Казан. "Видях истинското щастие на лицата им и за мен това беше повече от златен медал. Те трябваше да си върнат усмивките, щастието, радостта и желанието за тренировка", каза тя. 

Момичетата излязоха от шока, който беше на Европейското първенство в Израел, и се представиха достойно. Те наистина вече са добре, успяха да покажат своята сила и дух и съм изключително горда и щастлива от това, което продължават да правят.

Това коментира треньорката на ансамбъла ни по художествена гимнастика Ина Ананиева пред БТВ.я

Тя каза още, че чувството да видиш знамето на Русия след това на България е „страхотно, много е сладко, още повече, когато го видиш в Русия“.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg