Пряко включване от Пловдив - концерт на великата Лили Иванова! Поздравления за нея и всички хора, събрали се там! Кацаров, позор! Оставка и затвор! Това написаха във Фейсбук от Сдружението на заведенията в България.

От Българска асоциация на заведенията пък са категорични, че здравният министър се гаври с бранша. Защото докато се позволяват подобни събирания на хиляди хора, заведенията остават затворени, а служителите им - без никакви доходи. 

"Кацаров, ти си позор! Гавриш се с бранша ни и чак с прокуратура ни заплашваш!!! БЕЗСРАМНИК!!!", пишат от БАЗ.

Както вече съобщихме, концертът на естрадната прима напълни до краен предел Античния театър.  При появата на Лили на сцената, публиката я посрещна на крака и с бурни аплодисменти.

Лили Иванова вдигна на крака публиката в препълнения Античен театър„Както винаги казвам: Пловдив си е Пловдив!”, обърна се към публиката естрадната прима

„Както винаги казвам: Пловдив си е Пловдив!”, отговори им тя и запя песните от новия си албум „Чуй душата ми”. А още първото парче предизвика почитателите й да танцуват. И за пореден път да се уверят колко велика е Лили Иванова.