За мнозина сватбата е едно от най-важните събития в живота. Те искат бракът да бъде единственото събитие в живота, а не повтарящо се събитие. Следователно всеки човек подхожда отговорно не само към избора на спътник, но и към самата организация на тържеството.

Датата на сватбата е от голямо значение - редица експерти смятат, че датата, месецът и годината играят голяма роля за това как ще протече семейният живот на двойката.

Именно такава дата – 22 февруари 2022 година е една от най-подходящите двойките да си кажат заветното „ДА”. Защо ли? Заради комбинацията на цифри – 22.02.2022. Това са така наречените огледални дати.  Историята познава много примери на бум на сватбите на такива дни с повтарящите се цифри.

Четири двойки в Пловдив ще си кажат „ДА” на 22 февруари догодина. Влюбените ще се врекат във вечна вярност в Домът на младоженците в центъра на града.  

„Макара само четири двойки вече да са си запазили час, очакваме огромен интерес и съвсем скоро дата ще бъде изцяло запазена. 22. Февруари е ден вторник, но това няма да попречи на влюбените, тъй като според повелията комбинацията от повтарящи се цифри е на късмет ”, коментира пред TrafficNews Чудомира Пинджева, директор на ОП "Радостни обреди".

Огледалните дати, според всички астролози, нумеролози и други, се считат за най-късметлийски. В тях има нещо вълшебно. Носят успех във всяко начинание, сбъдват се желания, носят щастие. На тези дати много хора се обвързват с половинката си, като сключват брак, други пускат своя фиш с цифри, за да спечелят печалба от лотарията.