Седмица, след като влезе в новините заради шумно парти, пловдивският ресторант "SOHO Day & Night утре отново отваря врати. "Поднасяме своите най- искрени извинения на всички пловдивчани, които живеят в съседство на комплекс "7 POINTS" и се надяваме през следващите дни да бъдат наши гости. Ръководството на комплекса е предприело всички необходими мерки, неприятната ситуация да не се повтаря. Ще реагираме своевременно при всеки подаден сигнал" категорични са собствениците на заведението. 

Припомняме, че в комплекса бяха въведени строги противоепидемични мерки още в началото на пандемията. Служителите от персонала в закритите помещения носят защитни маски или шлемове, а всички помещения системно се дезинфекцират. Редовно се правят бързи тестове на целия персонал, а на служители със симптоми са направени PCR тестове, като  всички са отрицателни.

Ежедневно се мери температурата на служителите в различните смени. При наличие дори на минимални симптоми за здравословен проблем служителят не се допуска на работа.  

Музиката в двата ресторанта във "7 POINTS"  - "SOHO Day & Night и "ЕLEA"  е намалена чувствително, за да могат клиентите да разговарят без да се налага да повишават тон. 

И двете заведения работят до 23.30 часа -  часът, определен за краен от Кризисния щаб за борба с коронавира.