Спукана тръба предизвика наводнение на мазета в жилищна сграда и улица в Кючука. Проблемът е възникнал на 22 юни вечерта, когато живущите на бул. „Никола Вапцаров” № 93 забелязали, че се излива вода пред блока им, която влиза и към мазетата.

Тогава медията ни се свърза с говорителя на ВиК-Пловдив Йордан Чемишев, който заяви, че при първа възможност от дружеството ще изпратят екип, който да установи от къде тръгва аварията и да я отстрани.

Живущите в сградата съобщиха, че още на следващия ден служители на ВиК пристигнали на място и отстранили аварията, като увериха, че дежурните екипи са работили много адекватно и стегнато.

„Проблемът се реши още на другия ден. Всички присъствали са възхитени от работата на дежурните - адекватна и стегната. За съжаление казаха, че са един екип за 1/3 от града. Всички сме много приятно изненадани от екипа и смятаме, че и доброто трябва да бъде отразено”, споделят пловдивчаните.

Чемишев заяви пред медията ни, че причината за аварията е спукан водопровод на сградно водопроводно отклонение, което свързва сградата с уличния водопровод.

Преди:

След: