Винаги иновативни и нестандартни, екипът на Пловдив Плаза МОЛ не спира да изненадва посетителите си с различни развлечения и представления. За първи път Комеди Клуб София гостува в търговски център! Гледайте, напълно безплатно, шоуто на Комеди Клуб София с Николаос Цитридис, Иван Кирков и Петя Кюпова на 12 юни, от 18:00 часа, в Plovdiv Plaza Mall!

Стендъп комедията е един от най-интересните и стимулиращи ума жанрове. Това е представление най-често от един единствен комедиант, който не играе роля, а говори за неща от живота.

Името на жанра (Stand up Comedy) произлиза от това, че комикът представя шоуто си прав пред публиката. В повечето стендъп шоута има диалог между комика и зрителите, като много често за подходящо място се избира Комеди Клуб или театрална зала със сцена.

Този път сцената ще е пред лед екрана на най-модерния търговски център. 

Стендъп комедията е най-силно разпространена в Англия и САЩ, а от няколко години е предпочитана и от българската публика. 

През 2014-та година комедиантът Иван Кирков създава Първи Фестивал на Комедията, а през 2015-та той отваря и първия истински Комеди Клуб в страната с цел да популяризира жанра.

В шоуто, на 12 юни, участие ще вземат едни от най-популярните лица в стендъпкомедията:

Николаос Цитиридис е резидент и основен комедиант на Комеди Клуба. Той започва кариерата си на комедиант през 2016-та година. Николаос се пробва на Open Mic в Комеди Клуб София и мениджърът на клуба го забелязва и кани в ускорената програма за подготовка на Комеди Клуба. Само година по-късно Цитиридис вече подписва с Комеди Клуба и се превръща в професионален стендъп комедиант. Започват шоута почти всяка вечер на сцените на комеди Клуб София в цялата страна.

Иван Кирков е резидент и основател на Комеди Клуб София. През 2012-та година Кирков се връща в България, за да основе Комеди БГ. Компанията има за цел да популяризира стендъп комедията в страната. Само 2 години по-късно, Кирков създава Фестивал на Комедията София, а през 2015-та основава и първия и единствен до момента Комеди Клуб в България. Към 2020-та Комеди Клуб София има 3 сцени в столицата и една в Пловдив, където всяка вечер се провеждат шоутата на клуба. 

Петя Кюпова е резидент и един от основните комедианти на Комеди Клуб София. Петя Кюпова е първата жена професионален стендъп комедиант в България. Тя е един от най-добрите стендъп комедианти в страната и основен резидент на Комеди Клуб София. Активната ѝ кариера стартира през 2016-та на Open Mic в Комеди Клуб София. Тя е носител и на приза „Комедиант на Годината“ за 2019-та.

Посмейте се от сърце и разнообразете ежедневието си със забавните звезди на Комеди Клуб София! Вход свободен!

Най-новата инициатива на Пловдив Плаза МОЛ е "Седмица на .....". Това са тематични седмици, в които клиентите могат да се възползват от различни намаления, промоции и отстъпки. В официалната фейсбук страница, на Plovdiv Plaza Mall, ще намерите актуална информация за темата и включилите се обекти. Освен множеството дискаунти, феновете в социалните мрежи, могат да гледат и най-новата видео рубрика " Шопинг приключение". В нея популярни личности пазаруват в търговския център, а водещите Доротея и Емануела Толеви разкриват тайни от личния живот на звездите. Какъв е стилът им, какви цветове харесват, какво е модерно са само част от интересното пазаруване с актьори, инфлуенсъри, музикални изпълнители и други. "Шопинг приключение " е истинско забавление за участниците и зрителите. 

Не забравяйте да проверите, каква "Седмица на ........." е сега и да се възползвате от текущите промоции!

Приятно шопинг приключение в Пловдив Плаза МОЛ!