Игла да хвърлиш, няма къде да падне в парк „Лаута”, въкликна читателка на TrafficNews.bg. Явно пловдивчани си падат по балканската скара, защото вече втори ден страховити опашки се вият на фестивала "Пловдив Мези". Тази вечер всички присъстващи ще бъдат забавлявани от Гъмзата и "Виво Монтана".

Всъщност освен гастрономическите удоволствия фестът се е погрижил и за богата музикална програма. Между мезенето, хората се хващат на хоро, а покрай това вървят и турнири по табла, белот, футболен билярд, туистър, биърпонг. След това ще има и състезания по надяждане с люти чушки и кебапчета.

Освен най-големите кулинарни майстори в Лаута ще бъдат и едни от най-добрите родни и балкански изпълнители. Фестът ще продължи до 10 септември на територията на парк "Лаута". В рамките на 5 дни Фондация "Румънеца и Енчев" с подкрепата на Община Пловдив и кметът на район "Тракия" Костадин Димитров са подготвили истински празник за посетителите.

Стотици награди очакват участниците и гостите на феста. За децата е предвидена целодневна безплатна детска анимация, гимнастика, лунапарк, много сладки изкушения.

Ето я и програмата в оставащите 3 дни:

08.09 - Бобан Здравкович и Йорданис Агапитос

09.09 - Дарко Филипович и Душица Грабович

10.09 - "Сигнал" и "Хоризонт"