Кола пропадна в огромен кратер на асфалтов път в пловдивския квартал "Кършияка". 

Автомобилът буквално е заклещен в дълбока близо 2 метра дупка в района на изкопните дейности по проекта за Водния цикъл. Инцидентът е станал преди минути в близост до кръстовището на ул. "Добротич" и "Полковник Дрангов". 

Мъж е шофирал автомобила си, когато внезапно предницата на колата му пропада в пропаст. Очевидци разказаха пред TrafficNews, че улицата е била разкопана, но след изкопните дейности отново е била засипана и пусната в експлоатация. 

По техните думи, а и видно от видео от мястото на инцидента, табелата, която ограничава достъпа, е поставена след кратера. Шофьорът също не е видял да има дупка на пътя и обяснява, че просто е пропаднал изневиделица. Най-вероятно става дума за необезопасена шахта. 

На място е повикана полиция. Като по чудо шофьорът се е отървал с леки охлузвания в областта на краката, но е страшно изплашен. 

"Човекът е в шок, целия трепери", разказаха очевидци. 

На мястото има адвокат, който заяви пред наш репортер, че шофьорът ще потърси отговорност на Община Пловдив за претърпените имуществени щети и за огромния стрес. 

Вижте първите думи на шофьора пред TrafficNews: 

Шофьорът, пропаднал в Кършияка: Няма никакви знаци! Ще съдя общината и фирмата-изпълнителМного се изплаших, очевидци ми помогнаха да изляза, разказа младежът

Ето и кадри от мястото на инцидента: