След като вчера връчи отличие на директора на ДГ “Щастливо детство“ Евгения Попиванова, кметът на район „Източен“ присъства на 50-годишния юбилей на детската градина, който се проведе във Военния клуб . Тържественото събитие остави без дъх публиката и гостите- зам.-кметовете на района, Снежана Александрова и Милена Златанова от отдел „Образование“ към община Пловдив, инсп. Костов- началник на 6-то РПУ и множество родители, общественици, бивши учители и директори на детската градина.

Вълшебната приказка на сцената от малките и големи питомци преливаше от танци, музика, стихове и изтръгна нестихващи аплодисменти от всички.

Иван Стоянов връчи поредното отличие за детското заведение- голям плакет на район „Източен“ и изрази своето възхищение от всеотдайния труд на педагози, медицински сестри и обслужващ персонал, като потвърди своето обещание за помощ при изграждане на зелена класна стая в откритите паркови пространства на двора. Той пожела на всички весели празници и успешно завършване на учебната година за подготвителните групи.