Музиканти от Пловдив и Варна откриха дарителска кампания в подкрепа на свои колеги.  Веселин Солаков и съпругата му Радост Илиева са музиканти и родители на две малки деца, но тази година през няколко месеца са диагностицирани с онкологични заболявания и са започнали лечение. 

Веско е  претърпял сложна мозъчна операция и още две последващи. В момента двамата продължават с поетапни животоспасяващи терапии в Турция. Средствата, изразходени до момента за леченията им /операции, химио и лъчетарапии / са над 130 000 лева и продължават с надежда, че ще успеят да се преборят. Сумата, необходима за тази трудна за тях битка е непосилна за семейството и колегите им се обръщат към всички с молба за помощ.

"Нека двамата да имат шанс да отгледат децата си и да им се радват. Веско и Радост са родители на две момченца - близнаци, които в момента са на 3 години. Предстои им борба , но знаем и вярваме , че ваша и Божията помощ те и техните деца ще имат светло бъдеще", призовават музикантите. 

Веселин Солаков е роден във Варна, а Радост е пловдивчанка. В момента семейството живее в морската столица. 

По Коледа се случват чудеса и ако повече хора подадат ръка на Веско и Радост , те също могат получат своето Коледно чудо.  

Средства може да дарите тук:

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА БАНКА ДСК

BG33STSA93000030369323

BIC: STSABGSF

Получател: РАДОСТ ИЛИЕВА ИЛИЕВА

Основание: Дарение