COVID-19 отложи два от ритуалите за утрешната огледална дата 22.02.2022 г. в Пловдив. Младоженците са дали положителен резултат на PCR тестовете и са поставени под карантина, а сватбите им са били отменени.

Още две двойки са се отказали от датата с щастливо повтаряне на двойки и са избрали друг ден, в който да си кажат съдбовното „Да”

„Имаме девет ритуала в Централния дом на младоженците и девет в Зала „Тракия”, съобщи за TrafficNews директорът на ОП „Радостни обреди“ Чудомира Пинджева.

И посочи, че обичайно обредите започват от 10 часа, но утре първият в Централната зала е в 9.30 ч. С час по-късно стартират сватбите и в Зала „Тракия”.

Според астрологията датата, в която се събират шест двойки, е изключително съзидателна. Тя символизира новото начало. Бъдещите съпрузи вярват, ще тя ще им донесе много здраве и късмет и щастлив семеен живот.

Заради пандемията от COVID-19 в ритуалните зали се спазват строги противоепидемични мерки. Допускат се до 15 души, които трябва да носят предпазни маски и да спазват дистанция.