Стамболийски се обединява за втори път в помощ на малката Белослава Бориславова, която се нуждае от средства, за да живее. Организиран е благотворителен футболен турнир под наслов „Заедно за Бела“, в който могат да участва неограничен брой хора.

Мачовете ще се играят на 4 и 5 юни (събота и неделя) на стадион „Георги Славков“ в Стамболийски. Отборите ще бъдат сформирани от по шест човека. Няма обаче ограничения за броя на отборите.

Турнирът ще започне в 9.30 ч. сутринта, като това важи и за двата дни. Графикът ще бъде обявен допълнително, след като стане ясно колко отбора са се записали, спорелят Мариян Бояджиев - един от организаторите на събитието.

Организират благотворителен футболен турнир в помощ на малката БелаТя се нуждае спешно от средства

Мероприятието има за цел да се съберат средства, за да помогне на Бела да се пребори за живота си след преживян внезапен извънболничен сърдечен арест, в следствие на  който получава хипоксия-аноксия на мозъка от липса кислород.

Таксата за участие на отбор е 100 лева.

Телефонът за записване е: 0877 943 116

На контакта отговаря Мариян Бояджиев – организатор на турнира. Той е подкрепен от Община Стамболийски и ФК „Тракия-Стамболийски“.

Дарителската кампания за набиране на средства за лечение на мъничката Бела от Русе продължава и след това. Информация относно текущото състояние на детето, лечението, отчетната дейност на заплащането към турската болница се прикачват периодично тук: Живот за мъничката Бела | Facebook.

Средства могат да бъдат изпращани и в дарителската сметка на Белослава:

IBAN:  BG85 FINV 9150 1317 5575 50

BIC:  FINVBGSF

PayPal:  paypal.me/BBorislawow