Злощастната загуба на Арман Хакобян в четвъртфиналите на олимпийската квалификация във Венецуела предизвика невиждана подкрепа спрямо българския състезател.

Безброй хора изказаха и възмущението си от престъплението, което бе извършено вчера срещу българина от съдиите.

„Главата горе ШАМПИОНЕ !!! Всички видяхме и знаем кой е ШАМПИОНА !! Лъвско сърце !!! Горд съм че те познавам брат !!!”

„Цяла България и целия свят видя твоята ПОБЕДА!!!!Ние знаем кой е шампиона.....ТИ СИ НАШИЯ ШАМПИОН!!!!”

„Съдиите направо се подиграват с трудът на боксьорите. И Спас Генов и Арман се представиха страхотно. Само с нокаут щеше да вземе мача при тези съдии и домакини. Страхотен Арман!”

„Гордея се, че си мой треньор, ти победи в този двубой, главата горе и да не ти пука, сигурен съм че нечестивостта на тези продажни съдии ще бъде наказана по един или друг начин, има Господ!”

„ГОЛЯМ СИ БРАТКО, ДУМИТЕ СА ИЗЛИШНИ !!!”

„Арман имаше видимо превъзходство и в двата рунда. Съдиите го ощетиха, защото до голяма степен те решиха изхода на мача с 3:0 гласа за Пинто и така местният боксьор продължи напред”, пък се възмути Иван Запрянов-Зулата пред  TrafficNews.bg

Това са само част от мненията след мача.

Припомняме, че и другият представител на България на квалификациите за Рио Спас Генов бе ощетен по жесток начин ден по-рано, след като реферите отсъдиха с 2:1 съдииски гласа в полза на опонента му от САЩ Джонатън Ескуивел, въпреки че нашенецът нанесе повече и по-точни удари.

Новините от Пловдив гледайте в емисията на ТРАФИК ТВ:

Още новини ТУК

TrafficNews.bg